Boxspring 120×200

Wanneer u op zoek bent naar een eenpersoons boxspring, is een boxspring in de maat 120×200 een veel voorkomende maat. Dit zijn de standaard afmetingen voor een eenpersoons bed. Investeren in een goede boxspring zal garant staan voor vele jaren slaapgenot. Bij Jan van Peer Slaapcomfort hebben wij de ideale boxspring in de afmetingen 120×200 voor u. Wij vertellen u graag wat voor u belangrijk kan zijn en waar u op dient te letten bij de keuze voor de juiste boxspring.

Is een boxspring 120×200 voldoende voor u?

Een bed van 120 centimeter breed en 200 centimeter lang is weliswaar de standaard maat voor een éénpersoons bed: dit betekent niet automatisch dat het ook voor u de meest geschikte maat is. Het kan zo zijn dat u behoefte hebt aan een breder en/of langer bed.

Het kiezen van het juiste formaat is één van de belangrijkste aspecten bij het kopen van een nieuw bed. U wilt de juiste keuze maken, want u wilt natuurlijk vele jaren kunnen doen met uw bed. Wanneer uw bed niet de optimale afmetingen heeft, zult u niet het maximale uit het slaapcomfort kunnen halen. Dat is jammer en bovendien onnodig. De belangrijkste vraag is dus of een boxspring 120×200 voor u het juiste formaat is. Hoe komt u hier achter?

Om te bepalen of een boxspring 120×200 voor u geschikt is, is het belangrijk om te kijken naar uw lengte en postuur, maar ook naar uw slaapgedrag. In principe is een boxspring met dit formaat geschikt voor mensen met een lengte tot circa 1.85 meter. Bent u langer, dan heeft u waarschijnlijk behoefte aan een langer bed. Dat is absoluut mogelijk, want u kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een boxspring met een lengte van 210 centimeter of zelfs 220 centimeter. 200 Centimeter klinkt ruim genoeg, maar vergeet niet dat u nooit helemaal met uw hoofd aan de bovenkant van het bed ligt. Het is dus belangrijk om voldoende extra lengte te hebben om te voorkomen dat uw voeten buiten het matras komen wanneer u uw benen strekt.

Een breedte van 120 centimeter is in de basis ook voldoende voor veel verschillende posturen. Voor mensen met een breder postuur kan het aan te raden zijn om een maat breder te kiezen. U komt dan uit bij een breedte van 140 centimeter. Dit kan ook een betere oplossing zijn voor mensen die graag van positie wisselen in hun slaap, of mensen die veel bewegen. Die extra centimeters in de breedte zorgen voor net wat meer comfort en bewegingsvrijheid.

De juiste boxspring 120×200 voor u

Weet u zeker dat een boxspring 120×200 qua formaat perfect bij u past, dan is het daarna zaak om te kijken naar uw voorkeuren qua matras. Elke boxspring die wij verkopen is van hoogwaardige kwaliteit en biedt u uitstekend slaapcomfort. U heeft echter ongetwijfeld een voorkeur voor de stevigheid van uw matras. Bovendien is ook uw lichaamsgewicht van invloed op de keuze.

Samen met u gaan wij op zoek naar de perfecte hardheid en ondersteuning. Of u nu houdt van een zacht matras of juist een stevig matras: alles is mogelijk. Daarbij kunnen wij u ook voor uw boxspring in maat 120×200 verschillende soorten matrassen leveren. Bovendien heeft u keuze uit veel verschillende bedden en stijlen: het oog wil immers ook wat.

Bestel online of kom langs voor advies op maat

In onze webshop kunt u de door u gewenste boxspring 120×200 samenstellen. Weet u al exact wat u wilt hebben, dan kunt u direct online bestellen. Heeft u nog advies nodig en wilt u samen met ons de mogelijkheden bespreken? Kom dan langs in onze showroom. Wij nemen met plezier de tijd voor u om uw wensen en eisen te bespreken. Wij laten u de diverse mogelijkheden zien en zorgen voor een oplossing op maat.

×