Boxspring 120×210

Bent u op zoek naar een eenpersoons boxspring, maar heeft u behoefte aan meer lengte dan de standaard maat? Dan is een boxspring in de maat 120×210 misschien precies wat u zoekt. De standaard eenpersoons boxspring heeft meestal de afmetingen 120×200. Voor langere personen kan dit net te kort zijn. Het is bij het kopen van een nieuw bed belangrijk om voor de juiste maat te kiezen. Alleen dan zult u namelijk genieten van optimaal slaapcomfort. Een te kort bed kan ervoor zorgen dat u niet uw voorkeur slaaphouding aan kunt nemen, of dat uw voeten uit gaan steken. Jan van Peer Slaapcomfort heeft uiteraard de perfecte boxspring 120×200 voor u.

Wanneer kiest u voor een boxspring 120×210?

Wanneer kiest u voor een boxspring 120×210? In sommige gevallen is dit noodzaak, in andere gevallen luxe. Want u heeft natuurlijk altijd de mogelijkheid om te kiezen voor een bed met extra lengte. Ook wanneer dit gezien uw eigen lengte niet strikt noodzakelijk is.

Of u gebaat bent bij de aanschaf van een boxspring 120×210 hangt dus grotendeels af van uw lengte. Doorgaans adviseren wij personen van langer dan 1.85 meter om te kijken naar de mogelijkheden voor het aanschaffen van een langer bed. Waar u namelijk rekening mee dient te houden, is dat u nooit helemaal met uw hoofd aan de rand van het bed of tegen het hoofdbord ligt. U ligt namelijk op uw kussen en zakt daardoor automatisch een aantal centimeter naar beneden. Daarom is de standaard lengte voor personen van circa 1.85 meter en langer al snel onvoldoende.

Zoals wij eerder al schreven, kunt u uiteraard ook kiezen voor een boxspring 120×210 uit comfort. Extra lengte kan zorgen voor meer slaapcomfort. Zeker wanneer u in uw slaap de neiging hebt om wat naar beneden te zakken.

Wat als u ook behoefte heeft aan meer breedte?

Wie een bovengemiddeld postuur heeft, heeft misschien niet alleen behoefte aan een bed met extra lengte, maar ook met extra breedte. U wilt genoeg ruimte hebben voor uw armen en benen en uw favoriete slaaphouding aan kunnen nemen zonder dat uw handen en voeten buiten het bed belanden. Genoeg bewegingsvrijheid is belangrijk voor een goede slaap. Heeft u ook behoefte aan een breder bed? Dat is natuurlijk mogelijk. Een 160×210 boxspring is een zeer royaal eenpersoonsbed waar mensen met een groter postuur comfortabel in kunnen slapen.

Wij hebben de ideale boxspring 120×210 voor u

Is alleen extra lengte voor u voldoende, dan is een boxspring 120×210 waarschijnlijk het ideale formaat voor u. Jan van Peer Slaapcomfort heeft ook voor u de ideale boxspring in 120×210 centimeter. U zult in ons assortiment ongetwijfeld een boxspring tegenkomen die u mooi vindt en die aan uw wensen voldoet. Veel van onze bedden zijn in verschillende lengte- en breedtematen te bestellen.

Niet alleen afmetingen tellen

Een boxspring met de juiste afmetingen zorgt voor een goede basis voor vele jaren lang optimaal slaapcomfort. Maar bij echt goede slaap komt nog veel meer kijken. Met een boxspring heeft u de mogelijkheid om een bed samen te stellen dat perfect bij u past. Wij helpen u hier met plezier bij. Zo is onder andere de stevigheid van uw matras bepalend voor uw slaapcomfort. Wij bieden u tal van matrassen en topmatrassen van zacht tot zeer stevig. En dan is er uiteraard nog de keuze voor uw kussen en dekbed.

U bent van harte welkom in onze showroom en webshop

Wilt u weten wat de perfecte boxspring 120×210 voor u is? Kom dan langs in onze showroom. Onze verkoopadviseurs nemen graag de tijd om uw wensen en eisen te bespreken en de bijpassende mogelijkheden te laten zien.

Heeft u in onze webshop al de perfecte 120×210 boxspring gevonden? Dan kunt u deze naar uw eigen smaak samenstellen en bestellen. Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

×