De boxspring 180×200

Een boxspring 180×200 afmeting is de meest gekozen variant. Dit is voor de meeste mensen het uitgangspunt voor een tweepersoonsbed. Een boxspring 180×200 biedt meer dan voldoende ruimte voor twee volwassenen, maar past daarnaast qua formaat in veruit de meeste slaapkamers.

Aan dit formaat wordt ook gerefereerd als een “queen size bed”. Technisch gezien is het zelfs nog een maatje groter, want in veel landen is de afmeting 160×200 de standaard maat voor queen size. Kiest u voor een boxspring 180×200 dan weet u dus zeker dat u meer dan voldoende ruimte en comfort ervaart.

Kies het juiste formaat boxspring

Investeren in een nieuw bed is niet iets dat u met regelmaat doet. Sterker nog: het is zelfs iets dat u helemaal niet met regelmaat moet willen doen. Dat zou namelijk betekenen dat er iets echt niet in orde is. Een nieuw bed is een duurzame investering. Eentje waar u nog vele jaren van hoopt en verwacht te kunnen genieten. Een belangrijk aspect bij het kopen van een nieuw bed, is het formaat. Zeker wanneer u met een partner slaapt, is het belangrijk om te kiezen voor voldoende ruimte en – in veel gevallen – twee individuele boxsprings. Veel mensen komen dan uit bij een 180×200 boxspring. Dit is het klassieke formaat voor een riant tweepersoons bed waarin u en uw partner heerlijk kunnen slapen.

Een ruime keuze in boxsprings 180×200 bedden

Een groot voordeel van de populariteit van het formaat, is dat u altijd een ruime keuze uit verschillende modellen geniet wanneer u besluit voor een boxspring 180×200 te gaan. Wij bieden u niet alleen bijna 10 verschillende modellen bedden in dit formaat, maar elk model is ook weer uitvoerig te configureren op het gebied van kleur, afwerking, opties en extra’s. Hebt u behoefte aan meer lengte? naast 180×200 zijn ook de maten 180×210 en 180×220 mogelijk.

Wat uw eisen ook zijn: wie bieden altijd een 180×200 boxspring die hierbij past. Te beginnen met de prijs. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere de Velda Larvik 2C vlak: een premium kwaliteit boxspring voor een zeer scherpe prijs: voor 1.298 euro hebt u een compleet afgewerkt bed met royale afmetingen. Wilt u een elektrisch verstelbare boxspring in 180×200 formaat? Dan bieden wij u onder andere de Larvik 2C in elektrische uitvoering voor 2.298 euro. U krijgt dan een prachtig afgewerkt bed inclusief meervoudig verstelbare boxspring. Vanzelfsprekend bieden wij u ook boxsprings uit de topklasse in dit populaire formaat, zoals de elektrisch verstelbare Velda Physio 3C: een model dat u het hoogst mogelijke slaapcomfort biedt.

Vind uw ideale boxspring 180×200

Omdat u zoveel keuze hebt, is het vinden van de ideale boxspring in 180×200 formaat nog niet zo eenvoudig. Hebt u het ideale bed gevonden, dan kunt u dit bed direct online bestellen. Wilt u het bed van uw keuze eerst zelf ervaren of vergelijken met andere modellen? Kom dan naar onze showroom. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van het ideale bed. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden, de verschillen uitleggen en u wijzen op wat het beste bij u past.

Wanneer u een nieuw bed aanschaft, wilt u misschien direct van de gelegenheid gebruikmaken om de puntjes op de “i” te zetten wat betreft de uitstraling van uw slaapkamer. Daarom vindt u bij ons ook onder andere bedverlichting

×