Boxspring 180×210

Niet voor iedereen is een standaard bed voldoende. Hebt u net iets meer lengte nodig, maar bent u wel op zoek naar een gangbare breedte voor uw tweepersoons boxspring? Dan biedt een boxspring 180×210 waarschijnlijk de oplossing waar u naar op zoek bent. Een boxspring van 180×210 is 10 centimeter langer dan de standaard maat van een 180×200 boxspring. Dit lijkt wellicht een gering verschil, maar in de praktijk kan het net het verschil maken waar mensen van circa 1.90 meter behoefte aan hebben. Vergeet immers niet: u slaapt nooit helemaal aan de bovenkant van uw bed, dus die extra centimeters zijn vaak welkom.

Extra lengte is goed om over na te denken

Gaat u een nieuw bed kopen, dan is het goed om over eventuele extra lengte na te denken. Een nieuw bed koopt u immers niet vaak. U doet een behoorlijke investering en wilt daar nog vele jaren van kunnen profiteren. Zorg ervoor dat u de maten van uw huidige bed kent. Blijkt dit de standaard maat te zijn en is deze voor u of uw partner net iets te klein? Dan weet u zeker dat u met een iets grotere boxspring in de maat 180×210 een goede aanschaf doet.

Een riante boxspring 180×210 van een gerenommeerd merk

Wij zijn niet voor niets al vele jaren een gerenommeerde specialist op het gebied van slaapcomfort. Ook wanneer u op zoek bent naar een boxspring in een afwijkend formaat, zoals een boxspring van 180×210 cm., bieden wij u een riante selectie van A-klasse merken.

Wij verkopen boxsprings en bedden van Silvana, Pullman, Velda, MLine en Auping. Dat betekent dat wij altijd een boxspring voor u hebben in de door u gewenste maat, stijl en prijsklasse. Neem bijvoorbeeld onze boxsprings van Velda. Met de Velda Larvik 2C hebt u al een 180×210 boxspring voor nog net geen 1.300 euro. De prijs van de bedden met lengtemaat 210 centimeter, is in bijna alle gevallen gelijk aan de prijs van de bedden met de standaard lengte. Vanuit financieel oogpunt hoeft u dus niet af te zien van de koop van een extra riant bed.

Ook voor andere bedden in een grotere lengte

Ook wanneer u behoefte hebt aan een bed met lattenbodem in de maat 180×210, kunt u bij Jan van Peer Slaapcomfort terecht. Wij verkopen namelijk ook losse matrassen, lattenbodems en tal van andere bedden in grotere (lengte)maten.

Kom naar onze showroom voor advies

Wilt u ervaren hoe onze boxsprings liggen en wilt u deze in het echt zien? Kom dan naar onze showroom. Onze adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van uw ideale boxspring in 180×210 formaat. U kunt diverse bedden met elkaar vergelijken en wij kunnen direct ook de mogelijke opties met u bespreken. Voor bijna al van onze bedden geldt dat ze voorzien kunnen worden van veel extra’s.

Een nieuw bed wilt u waarschijnlijk ook direct voorzien van de juiste kussens of dekbedden. Ook hiermee helpen wij u graag. U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in onze showroom in Emmen.

×