Boxspring 180×220

Wij heten niet voor niets Jan van Peer Slaapcomfort. Wij bieden slaapcomfort aan iedereen. Ook wanneer dit betekent dat u voor comfort behoefte hebt aan net iets meer. Een langer bed, bijvoorbeeld. Voor veruit de meeste mensen is een bed met standaard afmetingen prima. Mensen met een lengte tot pak ‘m beet 1.85 meter, kunnen prima en comfortabel slapen in een standaard boxspring met afmetingen van 180×200 centimeter. Maar wat wanneer u (extreem) lang bent? Ook dan hebben wij de perfecte boxspring voor u, namelijk een boxspring van 180×220 centimeter. In een 180×220 boxspring kunt u ook met een ver bovengemiddelde lengte in elke gewenste slaappositie comfortabel liggen.

Boxsprings van gerenommeerde merken

In onze collectie vindt u boxsprings van gerenommeerde merken, zoals Velda, MLine, Auping, Pullman en Silvana. Ook wanneer u behoefte hebt aan een riant bed, hebt u bij ons dus een ruime keuze. Dat vinden wij logisch. Ook wanneer u afwijkt van de norm, wilt u kunnen beschikken over een comfortabel en mooi bed dat bij u past.

Wanneer u behoefte hebt aan een groter bed dan normaal, bent u wellicht bang voor zeer hoge prijzen. Wat dat betreft kunnen wij u gerust stellen. Voor een extra lange boxspring van 220 centimeter, betaalt u doorgaans slechts zo’n 100 euro meer dan voor de standaard maat, die 20 centimeter korter is. U betaalt dus zo goed als een reguliere prijs voor een extra riant bed waar u nog vele jaren met plezier in zult slapen.

Een passend matras voor uw boxspring van 180×220

Met alleen een boxspring van 180×220 bent u er wellicht nog niet. Echt goed slapen, betekent in sommige gevallen maatwerk. Daar kan bij u sprake van zijn. Zeker wanneer u veel langer dan gemiddeld bent of een hoger lichaamsgewicht hebt, is het verstandig om te investeren in matrassen die passen bij uw bouw en behoeften. Een boxspring wordt idealiter ook voorzien van een topmatras. Dit topmatras legt een belangrijk accent voor het slaapcomfort. U kunt kiezen voor een zachter of juist een steviger gevoel. Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een traagschuim matras in combinatie met een stevig topmatras. Dit is ideaal voor mensen die behoefte hebben aan meer ondersteuning en stevigheid.

Laat u adviseren door onze slaapexperts

De keuze voor een nieuwe boxspring is een belangrijke, helemaal wanneer het om een niet alledaagse maat als een boxspring van 180×220 centimeter gaat. Kom daarom langs in onze showroom en laat u adviseren door een van onze deskundige slaapexperts. Zij kunnen met u de diverse mogelijkheden en opties bespreken om u te verzekeren van een optimale slaapervaring.

Zorg direct voor het best mogelijke slaapcomfort

Het aanschaffen van een nieuwe 180×220 boxspring, betekent dat u investeert in comfort. Kijk daarom ook direct kritisch naar bijvoorbeeld uw kussens. Zijn uw huidige kussens nog geschikt, of kunnen ook deze een upgrade gebruiken voor extra comfort en ondersteuning? Wij bieden u onder andere kwalitatieve nekondersteunende kussens waarmee u lekkerder zult slapen en fitter wakker zult worden.

×