Boxspring Emmen

Vind uw ideale boxspring in Emmen

Bent  u op zoek naar een boxspring in Emmen? Kom dan langs bij Beddenzaak Jan van Peer Slaapcomfort. Wij zijn al meer dan 115 jaar een slaapspecialist. In onze showroom vindt u tal van boxsprings. Wat voor u de ideale boxspring is, is afhankelijk van een aantal zaken. Natuurlijk van uw budget, maar ook van hoe u slaapt en wat u prettig vindt. Onze deskundige medewerkers vinden voor iedereen de optimale boxspring, dus ook voor u.

Waarom u de beste boxspring in Emmen bij ons vindt

Een bed is complexer dan mensen zich vaak realiseren. Dit geldt in het bijzonder voor een boxspring. Dit type bed bestaat namelijk uit meerdere componenten. Elk hebben zij een invloed op hoe het bed aanvoelt en hoe u de slaapkwaliteit ervaart. Wat voor de ene persoon een ideaal bed is, ligt voor de andere persoon niet lekker. Wij weten welke details voor u belangrijk zijn.

Onze showroom is zes dagen in de week geopend. Op donderdag kunt u ons zelfs tot 21:00 bezoeken en ook tijdens koopzondagen heten wij u van harte welkom. De aankoop van een nieuw bed, is een belangrijke beslissing. U koopt uw bed namelijk met het oog op de lange termijn en wilt er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt.

Hulp nodig bij uw keuze?

Kom proef liggen in onze teststudio.

Wij zijn er zeker van dat u de beste boxspring in Emmen bij ons vindt. Vanzelfsprekend bieden wij u de mogelijkheid om uw boxspring online in onze webwinkel te kopen. Om echt het ideale bed te vinden, kunt u echter het beste gebruikmaken van de expertise van onze medewerkers. Zij nemen graag de tijd voor u en lopen samen met u langs alle mogelijkheden. Daarbij houden zij rekening met uw specifieke wensen en eisen. Dat maakt het verschil.

Proefliggen in onze beddenwinkel in Emmen

Onze beddenwinkel in Emmen heeft een ruime showroom met hierin veertig verschillende bedden. Onze medewerkers vertellen u graag alle ins en outs, maar nog belangrijker: u kunt hier proefliggen. Wij kunnen u alles vertellen, maar u ervaart een boxspring pas echt wanneer u hierop gaat liggen.

Zeer ruime keuzemogelijkheden

Wie een boxspring in Emmen zoekt, krijgt bij ons altijd zeer ruime keuzemogelijkheden. Wij verkopen diverse soorten kwalitatieve boxsprings van het gerenommeerde Velda. Met een Velda maakt u altijd een goede keuze, maar het gaat erom dat u de voor u perfecte keuze kunt maken. Daarom bieden wij u boxsprings met tal van afmetingen en in tal van stijlen. In onze outlet kunt u bovendien rekenen op aantrekkelijke kortingen.

Advies nodig wanneer het u uitkomt

Tussen 08:30 - 17:00 uur

Een boxspring bed bestaat uit de boxspring zelf, met hier bovenop een matras en eventueel een topmatras. De combinatie van deze drie lagen, bepaalt hoe het bed ligt. Ook voor u hebben wij een combinatie die perfect aansluit op uw behoeften. De matrassen en topmatrassen zijn namelijk in meerdere hardheden te verkrijgen. Of u een zacht, middel hard of harder matras nodig hebt, is niet alleen afhankelijk van uw voorkeur: het heeft ook te maken met uw lichaamsgewicht en uw voorkeurshouding.

Samen met een van onze specialisten gaat u op zoek naar de combinatie die niet alleen lekker ligt, maar die ook uw lichaam perfect ondersteunt. Bent u op zoek naar een tweepersoonsbed voor u en uw partner, dan kunnen wij altijd kijken naar uw individuele behoeften. Met twee losse matrassen bovenop de boxspring, bent u beiden verzekerd van optimale ondersteuning en comfort. Met de juiste dekbedden en hoofdkussens maakt u uw slaapervaring helemaal af.

Wij heten u van harte welkom

U bent op maandag van 13:00 – 18:00, en overige doordeweekse dagen van 9:30 – 18:00 (donderdag tot 21:00) welkom in onze beddenwinkel in Emmen. Op zaterdag zijn wij tot 17:00 geopend. Wij verzekeren u dat u bij ons uw ideale boxspring in Emmen vindt. Wij bieden topkwaliteit tegen een uitstekende prijs in elke prijsklasse. U hebt al ruim onder de 1.000 euro een kwaliteits boxspring van Velda.

 

boxspring
Slaapcomfort Jan van Peer
  • Slaapcomfort Jan van Peer
  • Derksstraat 42
  • 7811 AJ Emmen
Vandaag
Toon alle openingstijden


    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vrachtwagen.

    ×