Boxspring Klazienaveen

Uw nieuwe Boxspring in Klazienaveen

Sommige aankopen zijn belangrijker dan andere. Het kopen van een nieuw bed is bijvoorbeeld een aankoop die u weloverwogen wilt maken. U schaft een nieuw bed wellicht wel voor een periode van tien jaar of zelfs langer aan. Wilt u een boxspring in Klazienaveen kopen, dan is het dus belangrijk dat u dit doet bij een ervaren specialist. Rijd daarom 10 kilometer verder. In ongeveer een kwartiertje bent u namelijk in Emmen, bij Jan van Peer Slaapcomfort. Wij zijn al sinds 1901 een gewaardeerde expert op het gebied van slapen. De beste boxspring in Klazienaveen en omgeving vindt u dan ook bij ons. Wij vertellen u graag waarom.

Waarom u de beste boxspring in Klazienaveen bij ons vindt

Wanneer u een nieuwe boxspring koopt, zult u de eerste nachten een heerlijk gevoel ervaren. De kans is immers groot dat uw bed hard aan vervanging toe was en een nieuw bed ligt altijd lekker. Alleen: hoe lang blijft dat zo? U wilt ook over een jaar van nu en zelfs over vele jaren van nu nog fit en uitgerust wakker worden. Dat kan alleen wanneer u kiest voor een bed en matras dat echt bij u past. Lang niet elke boxspring is hetzelfde. Met de hulp van onze specialisten kiest u de boxspring voor bij u thuis in Klazienaveen die u echt op het lijf geschreven is.

Wij weten wat belangrijk is voor uw nachtrust

Elke boxspring is opgebouwd uit de boxspring zelf, met daar bovenop een matras en eventueel een topmatras. De keuze van de boxspring zelf, laat u vooral afhangen van het formaat en de uitstraling. Wij bieden u kwaliteitsboxsprings van het gerenommeerde merk Velda. Wij hebben altijd een boxspring in de door u gewenste maat, kleur en stijl. Maar daar begint het pas mee.

U kunt uw boxspring voorzien van diverse soorten matrassen. De keuze voor het juiste matras is zeer belangrijk. Iedereen heeft namelijk andere voorkeuren en behoeften. Matrassen zijn onder andere in diverse hardheden verkrijgbaar. Dit is niet alleen van invloed op hoe het matras aanvoelt, maar ook op de ondersteuning van uw lichaam. Welk matras voor u het meest geschikt is, is onder andere afhankelijk van uw lichaamsgewicht en uw voorkeursslaaphouding. Onze specialisten gaan samen met u op zoek naar de beste combinatie. Ook de keuze voor het topmatras is van invloed op hoe lekker u ligt. Het juiste topmatras maakt uw bed helemaal af. Natuurlijk kunnen wij u ook het ideale kussen bieden.

Slaapt u met een partner? Dan is de kans groot dat u op zoek bent naar een boxspring met twee verschillende soorten matrassen. Wanneer uw partner zwaarder of juist lichter is dan u, of liever in een andere houding slaapt, kan dit resulteren in een ander advies en een ander matras dan dat van u.

Ervaar de boxsprings in onze beddenzaak voor Klazienaveen en omgeving

Jan van Peer Slaapcomfort is de beddenzaak voor Klazienaveen en omgeving. Dit ervaart u zodra u bij ons de showroom binnenstapt. In onze showroom treft u meer dan veertig verschillende bedden, waaronder talloze boxsprings. Onze adviseurs nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden, u de diverse mogelijkheden te tonen en samen met u op zoek te gaan naar de ideale combinatie.

Het belangrijkste is natuurlijk dat u de mogelijkheid hebt om de diverse bedden en mogelijkheden zelf uit te proberen. Zo weet u zeker dat u bij ons de beste boxspring in Klazienaveen vindt. Want alleen door op de bedden te liggen, kunt u echt bepalen wat voor u de beste keuze is.

Ons team staat voor u klaar

Ons team voor u klaar om u rond te leiden door onze showroom. U vindt ons aan de Derksstraat 42 in Emmen. U bent van maandag tot en met zaterdag en op koopzondagen van harte welkom. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan profiteren van optimale nachtrust en daarom vindt u bij ons boxsprings in vrijwel alle prijsklassen, inclusief scherp afgeprijsde exemplaren in onze outlet.

boxspring
Slaapcomfort Jan van Peer
  • Slaapcomfort Jan van Peer
  • Derksstraat 42
  • 7811 AJ Emmen
Vandaag
Toon alle openingstijden


    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vrachtwagen.

    ×