Dromen worden werkelijkheid

- Blog -
dinsdag 10 april, 2018

Het is een plaatje geworden. Slaapcomfort Jan van Peer is rigoureus verbouwd. Alles ziet er anders uit: de vloer, het plafond, de wanden en de collectie, eigenlijk is alleen de eigenaar hetzelfde gebleven.

Actueel

“De winkel is helemaal gestript,” vertelt eigenaar Jan van Peer, “en helemaal opnieuw opgebouwd. Ik durf te zeggen dat dit de meest actuele beddenspeciaalzaak van Noord Nederland en de mooiste in de wijde omgeving is!” Jan van Peer lacht en loopt trots door de winkel. De bedden in de etalage zijn opgemaakt met hoezen uit de nieuwe collectie. De uitgesproken kleurstelling trekt de aandacht en nodigt uit om binnen verder te kijken. En dat is natuurlijk de bedoeling. Van Peer: “De collectie is opgewaardeerd en aangescherpt. We voeren nog steeds de merken Tempur, Pullman, Norma en Avek. Stuk voor stuk kwaliteitsmerken, iets anders willen we niet.” Ook het merk Auping is in de beddenspeciaalzaak te vinden. De nieuwe Auping Essential is een typisch voorbeeld van een tijdloos, eenvoudig en basic model, waarbij kwaliteit voorop blijft staan.

O&S

Nieuw is het merk Opaque & Sheer. Hoewel de naam het niet doet vermoeden, is dit een Nederlandse fabrikant. Het bedrijf levert duurzame boxsprings, gestoffeerde matrassen en luxe topmatrassen. Waarom Jan van Peer voor dit merk koos? “De kubistische vorm spreekt mij aan, de afwerking is heel mooi en het design is strak en eenvoudig.” Het ontwerp komt overigens van de bekende Nederlandse ontwerper Roderick Vos. De boxsprings en matrassen worden gestoffeerd geleverd met kwaliteitsstof van Kanfos in een prachtige serie kleuren. O&S levert, om de slaapkamer compleet te maken, ook fraai vormgegeven hockers, kleedbanken en bedtextiel.

Aanbieding

Kussens, dekbedden en een grote collectie overtrekken zijn voorin de zaak te vinden. De uitgebreide presentatie van bedtextiel bevat merken als Essenza, Beddinghouse en Kardol en Verstraten. Stuk voor stuk voorbeelden van kwaliteitsmerken. Dat strakke vormgeving Jan van Peer aanspreekt, zie je terug in de winkel. Gebruik van mooie gedekte basiskleuren, prettig overzichtelijk met fraaie doorkijkjes. Kortom, voor wie een nieuwe slaapkamer wil, is Jan van Peer zeker een bezoekje waard. Temeer omdat er ter gelegenheid van de verbouwing aantrekkelijke aanbiedingen zijn. Wie nu een boxspring van Opaque & Sheer koopt, krijgt het hoofdbord er gratis bij. Voorts zijn er acties met matrassen, waarbij de tweede matras voor de helft van de prijs of zelfs gratis aangeboden wordt.

Jan van Peer blijft echter wel van mening dat: “Een aanbieding mag, maar de kwaliteit mag niet verloren gaan. Dromen zijn bij ons geen bedrog.”

×