Elektrische boxspring

Voor veel mensen is een kwalitatieve boxspring het toppunt van comfort. Het kan echter nog een stap hoger. Hebt u wel eens gedacht aan een elektrische boxspring? Een elektrisch verstelbare boxspring voegt nog een extra dimensie toe aan een bed dat van zichzelf al heerlijk ligt. Een elektrische boxspring biedt u niet alleen extra gebruiksgemak, maar vooral ook uitgebreide verstelmogelijkheden waardoor u altijd een ideale houding kunt vinden.

Ervaar het genot van een elektrische boxspring

Met een elektrische boxspring is het mogelijk om het hoofd- en voetenstuk (en in sommige gevallen ook het middenstuk) elektrisch te verplaatsen. Door individuele gedeelten van het bed te verhogen of te verlagen, creëert u een zit- of ligpositie die ideaal is. Slapen doet u meestal gewoon op een vlak bed. Toch kan het zo zijn dat u het net wat aangenamer vindt om met het hoofd of juist de voeten iets schuin te liggen. Dat kan. Een elektrische boxspring is ook zeer handig wanneer u bijvoorbeeld verkouden bent. Door het hoofdgedeelte iets op te richten, kunt u wellicht vrijer ademen.

Uw bed gebruikt u natuurlijk primair om te slapen, maar voor veel mensen is de slaapkamer ook een ontspanningsplek. Hebt u bijvoorbeeld een tv in uw slaapkamer staan? Met een elektrische boxspring is het extra aangenaam tv kijken of lezen. U brengt uw hoofd en voeten in de gewenste stand en hebt een heerlijk ontspannen zithouding met voldoende ondersteuning. U hoeft geen kussens overeind te zetten, waarmee u eigenlijk nooit echt lekker zit. Met zo’n elektrisch verstelbare boxspring wel.

Elektrisch verstelbare boxsprings in tal van uitvoeringen en formaten

Wij bieden u elektrisch verstelbare boxsprings in tal van uitvoeringen en formaten van het kwaliteitsmerk Velda. U hebt al een elektrische boxspring voor minder dan 1.300 euro. De Velda Larvik 2C is een fraai vormgegeven elektrische boxspring tegen een scherpe prijs. De Velda Larvik 3C is nog luxer. met een nog comfortabeler matras en uitgebreide verstelmogelijkheden en wie waarde hecht aan kwaliteit en comfort van absoluut topniveau, kiest voor de Velda Physio 3C met elektrische verstelling en 7 zone pocketvering. Onze elektrische boxsprings zijn verkrijgbaar in diverse breedtes (onder andere 140, 160 en 180) en lengtes (200, 210 en 220)

Ervaar de kwaliteit van onze elektrische boxsprings

Wilt u zelf ervaren hoe het is om te liggen op een elektrische boxspring? Kom dan langs in onze showroom. Hier kunt u de modellen zelf ervaren en samen met onze verkoopadviseur op zoek gaan naar de ideale oplossing. Onze bedden worden in tal van uitvoeringen geleverd en u hebt keuze uit diverse opties om het slaapcomfort nog verder op uw wensen af te stemmen. Natuurlijk kunt u zich ook direct laten informeren over diverse matrassen en u vindt bij ons ook tal van heerlijk dekbedden en diverse soorten hoofdkussens.

U vindt onze showroom aan de Derksstraat 42 in Emmen. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. U bent van harte welkom om langs te komen, maar kunt ook vooraf een afspraak met ons maken zodat wij gegarandeerd alle tijd voor u hebben. Bel of mail ons voor vragen of maak direct online uw afspraak. Wij zien u graag in onze showroom voor een prachtige elektrische boxspring. Hebt u online al uw ideale exemplaar gevonden, dan kunt u het bed van uw keuze ook direct bestellen.

×