Pullman matrassen en boxsprings

Pullman, uw nachtrust in goede handen.

De perfecte balans tussen luxe, comfort en uw ideale slaaproutine. Ontdek de wereld van Pullman.

In 1858 voorzag George Mortimer Pullman luxe slaapcoupés van een uniek veersysteem met een ongekend comfort. Al snel werd dit dé nieuwe standaard voor duurzaam comfort in eerste klasse rijtuigen en luxe hotels.

In 1937 werd deze kennis overgedragen op de Nederlandse vakmensen van Pullman. Op basis van dezelfde principes ontwikkelde het Pullman merk de unieke InSide en Honingraat pocketvering.

De luxe Pullman matrassen en boxsprings zijn met passie handgemaakt door een greep ervaren vakmensen in de Pullman fabriek, gevestigd in Nederland. Door deze jarenlange ervaring biedt elk Pullman matras u individuele ondersteuning en comfort op maat. Met elektrothermisch nageharde veren en de meest verfijnde luxueuze materialen zoals damast, natuurlatex, paardenhaar, wol en zijde, geven de Pullman matrassen u precies de juiste ondersteuning en het ultieme comfort dat u lichaam nodig heeft. Of u nu houdt van warm of koud, zacht of stevig, of u het liefst op uw rug of uw zij slaapt, Pullman heeft het perfecte matras, precies afgestemd op uw wensen.

Al sinds 1858 is het doel van Pullman u een heerlijke nachtrust te bezorgen. En dit met succes, de Pullman matrassen behoren al jaren tot de best beoordeelde pocketveermatrassen van Nederland. Van deze kwaliteit kan Pullman u blijven verzekeren door intensieve slaapresearch en een zorgvuldige materiaalkeuze, die uitgebreid getest wordt in het Pullman Sleeplab.

Handgemaakt comfort, uit Nederland. Bewezen kwaliteit.
Ik verlang naar mijn Pullman.

×