vrijdag 25 november, 2022

Wanneer u op zoek bent naar een nieuw bed, heeft u ontzettend veel keuze. Dat begint al met de keuze voor de winkel. Jan van Peer Slaapcomfort gaat uiteraard met de tijd mee. Tegenwoordig kan alles online worden gekocht. Ook bedden. Ook bij ons. Maar boven alles blijven wij een echte beddenspecialist en slaapspecialist. Wij hebben maar één missie: u aan het perfecte bed helpen. Dáárom, en om de onderstaande redenen, kiest u voor een echte beddenspecialist.

Bedden is wat wij doen

Voor ons zijn bedden geen bijzaak, of onderdeel van een groter plaatje. Bedden is wat wij doen. Wij zijn een slaapspecialist die zich al sinds 1901 alleen maar met bedden en alle toebehoren bezighoudt. U kunt bij ons terecht voor:

En nog veel meer. Kortom: een assortiment waarin ook voor u altijd het ideale bed te vinden is.

Hulp nodig bij uw keuze?

Kom proef liggen in onze teststudio.

Alleen bij een echte beddenspecialist krijgt u deskundig advies

Een bed kopen is niet zomaar iets. De keuze die u maakt, is voor vele jaren bepalend. Want op een goed bed, slaapt u al snel vijftien jaar, of misschien wel langer. Daarom is uw keuze cruciaal. U wilt de juiste keuze maken. Een keuze voor een bed dat in uw budget past, aan uw wensen en eisen voldoet én dat u mooi vindt.

Hoe vindt u nu precies dit bed? Er zijn heel veel factoren om rekening mee te houden. Alleen een echte beddenspecialist kan u van deskundig advies voorzien. Daar zijn wij dan ook voor. Bedden zijn onze passie en onze deskundige medewerkers weten er alles van. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en behoeften en weten perfect wat daar wel en niet bij past. Bij ons profiteert u van de zekerheid van jarenlange ervaring en kennis.

U kunt alle producten eerst zelf ervaren

Iets kan er nog zo goed uitzien: u weet pas of het bevalt wanneer u het heeft kunnen proberen. Nog een voordeel van een beddenspecialist is onze showroom. U kunt bij ons niet alleen terecht voor deskundig advies, maar ook om de producten zelf te bekijken en uit te proberen. U vindt vrijwel de gehele collectie bedden, matrassen en andere producten terug in onze showroom. Natuurlijk bieden wij u de mogelijkheid om online te bestellen. Maar bij ons kunt u indien gewenst altijd eerst in de showroom terecht. Dat is wel een fijne gedachte bij zoiets belangrijks als het kopen van een nieuw bed. 

Kwaliteit van het assortiment staat voorop bij een beddenspecialist

Een beddenspecialist word je niet zomaar. Dat word je alleen met de juiste kennis, service én kwaliteit. Daarom verkopen wij alleen producten en merken waar wij 100% achter staan. En waarvan wij weten dat zij u bieden waar u behoefte aan hebt. In het assortiment van Jan van Peer Slaapcomfort vindt u alleen maar kwaliteitsmerken zoals boxsprings van Sunday en Velda of matrassen van Auping en M Line.

Wij zijn graag uw slaapspecialist

Wij schreven het zojuist al: bedden zijn onze passie. Daarom zij wij graag uw slaapspecialist. Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact op. Of kom langs in onze showroom voor deskundig advies. Wij nemen graag de tijd om samen met u op zoek te gaan naar het bed waar u vele jaren lang elke nacht weer met plezier in zult slapen.

Advies nodig wanneer het u uitkomt

Tussen 08:30 - 17:00 uur
×