Welk matras heb ik nodig?

- Blog -
vrijdag 16 december, 2022

Welk matras heb ik nodig?

Welk matras heb ik nodig? Wanneer u deze vraag stelt, blijkt dat u geeft om uw slaapcomfort en nadenkt over de beste optie. Dat vinden wij als slaapkenner geheel terecht. Uw bed is een van de belangrijkste spullen in uw huis. U gebruikt uw bed elke nacht. In een goed bed wordt u uitgeruster, fitter en soepeler wakker. Een goed matras is hierbij van cruciaal belang.

Wellicht weet u al welk matras u nodig hebt. Voor veel mensen geldt echter dat zij behoefte hebben aan advies. Wanneer uw huidige bed bijvoorbeeld niet meer optimaal ligt, dan kan dit betekenen dat u toe bent aan een ander matras. Zoals het een echte slaapexpert betaamt, verkopen wij louter matrassen van hoge kwaliteit. Dat wil echter niet zeggen dat elk matras voor u geschikt is. Hierbij proberen wij de vraag “welk matras heb ik nodig” voor u te beantwoorden.

Welk matras heb ik nodig? Een matras met de juiste stevigheid

Een goed matras kiezen, begint altijd met het bepalen van de stevigheid. Uw voorkeur is hierbij leidend, maar er zijn meer factoren die meespelen. Wanneer u samen met onze adviseurs het perfecte matras gaat uitzoeken, zullen wij altijd vragen wat uw voorkeur is. Houdt u van een zacht of stevig matras? Met andere woorden: zakt u het liefste lekker diep weg in uw bed, of houdt u van een goede ondersteuning van uw lichaam?

De diverse opties

Er zijn zeer veel verschillende soorten matrassen te koop. Zo bieden wij u kwalitatieve pocketvering matrassen. Deze zorgen voor goede ondersteuning tegen een uitstekende prijs. De pocketvering beweegt mee met uw lichaam en houding.

Voor elk soort matras geldt dat u ruime keuze hebt in afmetingen (passend bij uw bed) maar ook in stevigheid. Daar houdt de keuze echter niet op. Bent u een slaper die houdt van een heerlijk koel en ventilerend bed, dan is een koudschuim matras een perfecte keuze voor u. Wilt u profiteren van de best mogelijke ondersteuning, dan kunt u met een traagschuim matras kiezen voor een matras dat zich naar uw contouren en lichaamshouding vormt. Dit zijn slechts enkele populaire voorbeelden van de matrassen die wij u kunnen bieden. Daarnaast kunt u het karakter van uw bed altijd finetunen met een topmatras.

Laat u adviseren door onze experts

Onze experts weten wat belangrijk is voor u. Zij kennen de verschillen tussen de diverse soorten matrassen en kunnen op basis van uw wensen en eisen het ideale matras voor u vinden. Laat u vooral vrijblijvend door hen adviseren. Vraag hen gerust: welk matras heb ik nodig? Zij maken graag tijd vrij om de mogelijkheden met u door te nemen.

Het is belangrijk om te “proefliggen”. Een matras kan in theorie perfect klinken, maar wat telt is de praktijk. Wanneer u gaat liggen, voelt u het comfort. Ook hierbij is het belangrijk om te blijven overleggen met de adviseur. Op wat voor matras ligt u? Wat zijn de kenmerken? De eerste kennismaking met een nieuw matras is bijna altijd fijn. Het gaat er echter om dat het matras ook gedurende de hele nacht en gedurende vele jaren perfect bij u past.

U vindt onze showroom aan de Derksstraat 42 in Emmen. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Kijk hier voor de actuele openingstijden. Wij verwelkomen u graag in onze showroom om samen met u op zoek te gaan naar het perfecte matras.

Advies nodig wanneer het u uitkomt

Tussen 08:30 - 17:00 uur
×