Bed kopen Emmen

Een nieuw bed kopen in Emmen? Kom naar Jan van Peer Slaapcomfort

Wanneer u een nieuw bed wilt kopen in Emmen, is Jan van Peer Slaapcomfort een specialist die u zeker moet bezoeken. Al meer dan 115 jaar vertrouwen mensen op onze kwaliteit en expertise. Wij zijn de beddenwinkel in Emmen die voor iedereen het perfecte bed heeft. Ongeacht uw wensen en eisen en uw budget: wij bieden iedereen slaapcomfort: van boxsprings tot lattenbodems en spiralen. Kom daarom langs in onze showroom aan de Derksstraat 42 voor deskundig advies en het vinden van uw ideale nieuwe bed.

Een bed kopen in Emmen: wij weten wat belangrijk is

Iedereen heeft andere wensen en eisen wanneer het aankomt op het kopen van een bed. Natuurlijk geldt dit op het gebied van uitstraling, maar minstens net zo belangrijk is het slaapcomfort. U wilt een bed dat iets toevoegt aan uw slaapkamer, maar waarin u ook elke ochtend weer uitgerust ontwaakt.

Dit is precies de reden waarom u voor een bed kopen in Emmen naar ons komt: wij hebben altijd de perfecte combinatie van uitstraling en comfort voor u. Allereerst verkopen wij verschillende soorten bedden. U kunt bij ons terecht voor bedden met lattenbodems, spiralen of boxsprings. Weet u het verschil niet precies of kunt u niet goed bepalen wat het beste bij u past? Geen probleem: onze specialisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en de diverse mogelijkheden met u door te nemen.

Persoonlijke service voor het vinden van het perfecte bed

Wij willen dat een bed kopen in Emmen voor u een prettige ervaring wordt. Dat betekent niet alleen dat u uiteindelijk uw ideale bed aanschaft, maar ook dat u deskundig en op een prettige manier geholpen wordt. Wij hebben persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Niet voor niets zijn wij al sinds 1901 de specialist in Emmen en omgeving. Wij zien het als onze missie om iedereen aan het perfecte bed te helpen. Dat betekent dat u bij ons mag rekenen op service die in 1901 gebruikelijk was, maar tegenwoordig steeds minder vaak voorkomt.

Om u te helpen bij het kopen van uw nieuwe bed, bespreken wij graag uw wensen en eisen met u. Waar moet uw bed aan voldoen? Hoe slaapt u het liefst en wat is uw budget? Door uw slaapgedrag en -voorkeuren te leren kennen, kunnen wij u van het beste advies op maat voorzien. Niet alleen op het gebied van matrassen, hoofdkussens en dekbedden, maar ook op het gebied van stijl. Zoals met fraaie nachtkastjes.

In onze showroom vindt u meer dan 40 bedden in alle soorten, stijlen en prijzen. Onze adviseurs weten welke bedden en welke configuraties aan uw wensen en eisen voldoen. Wij vertellen u graag alles wat u moet weten en uiteraard kunt u op de bedden plaatsnemen om te ervaren hoe zij liggen. Het is de perfecte gelegenheid om de verschillen tussen de diverse matrassen zelf te ervaren.

Zes dagen per week geopend

Een nieuw bed kopen in Emmen is zeer eenvoudig. U kunt dit online doen in onze webshop, maar als u liever eerst naar de showroom komt voor deskundig advies, bent u van maandag tot en met zaterdag welkom. Ook kunt u op donderdagavond en op koopzondagen bij ons terecht.

bed kopen
Slaapcomfort Jan van Peer
  • Slaapcomfort Jan van Peer
  • Derksstraat 42
  • 7811 AJ Emmen
Vandaag
Toon alle openingstijden


    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de boom.

    ×