Retouren

Afkoelingsperiode

U heeft een afkoelingsperiode (zichttermijn) van 30 dagen (20 werkdagen) om zonder opgaaf van redenen het artikel te retourneren. Het artikel kan in dat geval alleen geretourneerd worden indien het ongebruikt en onbeschadigd is, en indien mogelijk in de originele verpakking zit.

Klantspecifieke bestellingen

LET OP: Deze annuleringsregeling en afkoelingsperiode gelden NIET voor speciaal bestelde artikelen, zie hiervoor “Klantspecifieke bestellingen”. Indien wij niet in staat zijn het gekochte product te leveren, bijvoorbeeld doordat het artikel uit het assortiment is genomen, dan zal u hiervan op de hoogte worden gesteld. U heeft hierdoor het recht de aankoop te annuleren.

Klantspecifieke bestellingen
Sommige artikelen worden specifiek voor u besteld. Deze artikelen kunnen NIET worden geannuleerd en ook de afkoelingsperiode is niet van toepassing voor deze artikelen.

Uitvoering bestelde artikelen(de optiek)

Door vernieuwingen en/of dat er stoffen op zijn, kan het zijn dat er andere een kleur en of patroon in de tijk (hoes) gebruikt wordt voor dekbedden, kussens en matrassen. Hierdoor kan het artikel een andere optiek krijgen. Binnenwerks is het artikel identiek.

Retour procedure

Om retouren snel en efficiënt te kunnen verwerken

  • Kunt u retourzending per mail of telefonisch aanmelden.
  • Sluit de factuur of kopie bij uw retourzending.
  • Stuur het artikel voldoende gefrankeerd naar het onderstaande adres.

Na ontvangst van uw retour/klacht zullen wij ons uiterste best doen zo spoedig mogelijk uw geld te retourneren, of het artikel te vervangen/repareren, doch uiterlijk binnen 30 dagen.

×