Boxspring 140×200

Denkt u aan een boxspring, dan denkt u waarschijnlijk aan een bed met forse afmetingen. Een bed dat misschien wel te groot is voor uw slaapkamer. Dat hoeft zeker niet zo te zijn. U kunt namelijk kiezen voor een boxspring 140×200. De afmetingen van een boxspring in dit formaat maken het bed bijzonder veelzijdig. Of u nu alleen in het bed slaapt, samen, of het bed gebruikt als logeerbed (wat in dat geval buitengewoon hoogwaardig en comfortabel zou zijn): in een boxspring 140×200 slaapt iedereen comfortabel.

Hoe ruim is een boxspring 140×200?

Gebaseerd op afmetingen alleen kan het lastig zijn om in te schatten hoe ruim een bed precies is. Dus hoe moet u een 140×200 centimeter boxspring nu precies zien? Een eenpersoons bed heeft in de regel afmetingen van 70 centimeter (breedte) en 200 centimeter (lengte). Eenvoudig gezegd is een boxspring in 140×200 formaat dus twee maal zo breed als een eenpersoonsbed. Mensen denken nog wel eens dat een boxspring in dit formaat een zogenaamde “twijfelaar” is: een bed dat het midden houdt tussen een eenpersoonsbed en een tweepersoonsbed. Niets is echter minder waar: dit is een volwaardig tweepersoonsbed. Natuurlijk kan het altijd zo zijn dat u nog meer ruimte wenst. Dat kan, want veel van onze 140×200 boxsprings zijn ook in de maten 160×200 en 180×200 verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een compacte tweepersoons boxspring, dan bent u met het 140×200 formaat perfect geholpen. Sommige mensen hebben echter behoefte aan een langer bed. Dat is mogelijk, want onze boxsprings zijn ook verkrijgbaar met een lengte van 210 centimeter of 220 centimeter

De boxspring van 140×200 die in elke slaapkamer past

De grootte van de slaapkamer zou naar onze mening nooit uw slaapcomfort mogen bepalen. Ook in een kleine(re) slaapkamer moet u elke nacht weer heerlijk kunnen slapen. Met een boxspring 140×200 van Jan van Peer Slaapcomfort weet u zeker dat u geniet van een A-kwaliteit boxspring, terwijl u zeker weet dat u ook in een minder riante slaapkamer voldoende ruimte overhoudt. Dit is de boxspring die in elke slaapkamer past. Zoals wij al eerder schreven, denken veel mensen toch vaak nog dat een boxspring altijd groter is dan een bed met lattenbodem. Dat hoeft dus zeker niet zo te zijn. Het verschil in formaat tussen boxsprings en bedden met lattenbodem, zit hem vooral in de hoogte.

Welk model is uw favoriet?

Vaak wanneer u op zoek bent naar een boxspring in 140 x 200 formaat, hebt u een vrij beperkte keuze. Bij ons niet. Wij bieden 6 van onze modellen van het hoogwaardige Velda in deze afmetingen aan. Daar blijft het niet bij, want u kunt elk bed aan uw wensen aanpassen. Denk aan de keuze uit meerdere soorten matrassen, maar ook diverse materialen en kleuren of extra’s.

Wij bieden u een 140×200 boxspring in diverse prijsklassen. Bent u op zoek naar een voordelig geprijsde boxspring van premium kwaliteit? Wat dacht u dan bijvoorbeeld van de Velda Uno 2C? Dit bed is in principe een eenpersoonsbed, maar is ook in tweepersoons uitvoering verkrijgbaar. De boxspring Velda Versus 3C is een van onze populairste boxsprings, vooral onder klanten die houden van een moderne uitstraling. Ook dit bed is in de afmetingen 140×200 verkrijgbaar. Dat geldt zelfs voor onze bedden in de hoogste klasse, zoals de Velda Physio 3C en de elektrische variant hiervan.  Bestel uw favoriete bed direct online of kom langs in onze showroom voor advies en om de bedden zelf te ervaren.

×