Boxspring 160×200

Hebt u wel eens gehoord van de term “queen size bed”? Een queen size bed kent in de meeste landen de afmeting 160×200 centimeter (lengte x breedte). Hoewel in ons land onder een queen size bed vaak nog een maat groter wordt verstaan (180×200), kunt u met een boxspring 160×200 met twee personen genieten van meer dan voldoende ruimte. U zult elke avond comfortabel slapen in een bed dat niet alleen voldoende ruimte biedt, maar ook in een minder royale slaapkamer past. Compact, maar ruim genoeg dus.

Voor wie is een boxspring 160×200 geschikt?

Niet voor niets is een boxspring in 160×200 uitvoering een zeer populair formaat. Een boxspring met deze afmetingen is perfect geschikt voor twee personen. Bijna iedereen zal hierin comfortabel slapen. Wanneer u zich bedenkt dat een standaard eenpersoonsbed 70×180 of 70×200 centimeter meet, betekent dit dat een boxspring 160×200 meer dan twee keer zo breed is als een normaal eenpersoonsbed. Tenzij een van u (zeer) bovengemiddeld lang of groot is, zal een 160×200 centimeter boxspring absoluut volstaan.

Mensen die kiezen voor een nog groter bed, maken deze keuze vaak puur uit luxe en niet uit noodzaak. In een boxspring van 160×200 zult u voldoende ruimte ervaren. Mocht het zo zijn dat u of uw partner zeer veel ruimte nodig heeft, bijvoorbeeld omdat een van u (of u allebei) in een zeer uitgestrekte lighouding slaapt, dan kunnen die extra centimeters van een nog groter bed soelaas bieden. Meestal is dat echter niet nodig. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat u extra lengte nodig hebt. Dat kan, want ook de afmetingen 160×210 en 160×220 zijn verkrijgbaar.

Boxspring 160×200, compact, maar toch ruim

Een tweepersoons bed kan nogal wat ruimte innemen. Zeker wanneer het gaat om een luxe boxspring inclusief een hoofdbord. Niet elke slaapkamer is geschikt voor een groot tweepersoons bed. Beschikt u niet over een royale slaapkamer, maar wilt u toch riant slapen zonder dat de ruimte helemaal in beslag wordt genomen door het bed? Dan is een boxspring 160×200 geschikt voor u. Ook in kleinere slaapkamers blijft er om het bed nog voldoende ruimte over, terwijl u zeker weet dat u ook in bed geen ruimte tekort zult komen. Daarom is een boxspring in deze afmetingen ook perfect voor wie op zolder of een logeerkamer wil zorgen voor een bed met maximaal slaapcomfort.

Wij hebben de boxspring dat perfect bij u past

Bent u op zoek naar een 160×200 boxspring? Jan van Peer Slaapcomfort heeft een bed dat perfect bij u past. Bijna al onze boxsprings zijn in meerdere populaire formaten verkrijgbaar. Op elk willekeurig moment bieden wij u om en nabij de 10 verschillende modellen van het gerenommeerde Velda. Elk bed kan verder op uw wensen worden afgestemd qua kleur, afwerking en extra’s. Of u nu behoefte hebt aan een fraaie en tijdloze boxspring zoals de Express Boxspring, de sfeervolle Velda Larvik 3C of de trendy topklasse Velda Versus 3C: wij hebben voor iedereen de ideale boxspring in 160×200 in huis. Bestel het bed van uw keuze eenvoudig online of kom langs voor advies of om proef te liggen in onze showroom. U kunt dan ook direct kijken naar opties, zoals hoogwaardige M-Line matrassen of traagschuim hoofdkussens.

×