maandag 14 november, 2022

Een nieuw bed kopen, of een nieuw matras kopen, is best een spannend moment. U staat namelijk op het punt om een behoorlijke investering te doen. Een investering die u niet alleen geld kost, maar waar u als het goed is ook vele jaren van zult genieten. U wilt de juiste keuze maken. Een matras uitproberen is dan logisch. Bij ons kunt u uw nieuwe matras uitproberen in de showroom. Thuis uitproberen klinkt misschien aantrekkelijk, maar wij leggen u graag uit wat de voordelen van een matras in de showroom uitproberen zijn.

Waarom een matras uitproberen in de showroom verstandig is

Eén van de redenen waarom een matras uitproberen in de showroom voor u verstandig en voordelig is, is omdat u direct profiteert van de kennis van een ervaren specialist. Onze deskundige medewerkers begeleiden u. Zij vertellen u waar u op moet letten. De eerste indruk van uw matras is belangrijk, maar zegt niet alles. Wij nemen graag de tijd om uw slaapwensen en slaaphouding met u door te nemen en kunnen het matras vinden dat optimaal bij u past.

Er zijn namelijk diverse factoren om rekening mee te houden. Factoren waar u zelf misschien niet aan denkt. Want een matras ligt misschien wel lekker; maar hoe zit dat met zaken als ventilerende eigenschappen? En hebben u en een eventuele partner misschien baat bij verschillende matrassen? Wij vinden het fijn dat u een matras komt uitproberen in de showroom, omdat wij dan met onze kennis en ervaring meerwaarde kunnen bieden. 

Hulp nodig bij uw keuze?

Kom proef liggen in onze teststudio.

Meerdere matrassen uitproberen en geen gedoe

Dat gezegd hebbende: een matras thuis uitproberen lijkt misschien handig, maar wilt u niet liever direct meerdere matrassen met elkaar vergelijken? Dat is bij ons absoluut mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld direct ervaren wat het verschil is tussen een koudschuim matras, traagschuim matras of pocketvering matras, om maar enkele voorbeelden te noemen.

U kunt dit bovendien direct na elkaar doen. Zo ervaart en onthoudt u echt de verschillen. bovendien heeft u geen gedoe van een levering aan huis en het eventueel terugsturen van een matras (en weer wachten op een ander exemplaar). Het matras dat u uitprobeert in de showroom en dat ook echt het perfecte matras blijkt te zijn, kunt u vervolgens zorgeloos bestellen en laten bezorgen. U weet eenmaal bezorgd vervolgens zeker dat dit hét perfecte matras voor u is.

Een matras testen voordat u online bestelt

Vanzelfsprekend kunt u bij Jan van Peer Slaapcomfort uw matras ook direct online bestellen. Dat geldt natuurlijk ook voor een eventueel topmatras en alle toebehoren, zoals kussens en dekbedden. Wij doen ook ons best om u zo volledig mogelijke informatie te geven. Zo krijgt u een goed beeld van wat u bestelt. Maar wilt u een matras testen voordat u online bestelt? Kom dan gewoon langs in de showroom. Wij nemen met plezier uitgebreid de tijd voor u en door het matras te testen voordat u bestelt, weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Garantie en bedenktijd

Wanneer u bij ons een nieuw matras bestelt, kunt u uiteraard rekenen op fabrieksgarantie en dertig dagen bedenktijd. Mocht u zich binnen dertig dagen bedenken over uw aankoop, dan kunt u het matras retourneren zonder opgaaf van reden. Voorwaarde is wel dat het matras ongebruikt is.

Advies nodig wanneer het u uitkomt

Tussen 08:30 - 17:00 uur
×